Exclusieve verdeler DATEC


datec_winkelrekken_compositieVan supermarkt tot tuincentrum of doe-het-zelf zaak, elke retailer heeft rekken in zijn winkel. Een van de pioniers in deze markt was Tegometall. Sinds hun patent is vervallen, kunnen echter ook andere producenten 100% compatibel materiaal leveren.

Een patent of octrooi geeft de uitvinder het exclusieve recht tot uitbating van zijn uitvinding voor een bepaalde duur. Na verloop van deze periode wordt het patent automatisch opgeheven en staat het vrij dit te kopiëren of implementeren in zijn productieproces. En zo verliep het ook bij Tegometall, die inmiddels meer dan 40 jaar een begrip is in winkelinrichting. Hun gamma is beproefd en goed bevonden door duizenden tuincentra, doe-het-zelf en kledingwinkels. In zowat elke tak van de retail is Tegometall te vinden. En daar schuilt het voordeel van EasyRack.

EasyRack is Belgisch verdeler van DATEC winkelrekken.
Deze zijn 100% compatibel met het originele Tegometall, en dus makkelijk aan te bouwen in uw bestaande winkelinrichting. Bovendien zijn ze in verscheidene opzichten zelf een verbetering tegenover het origineel. Zo zijn de rugpanelen aan de achterzijde niet ‘verneveld’ maar écht gespoten. Dat ziet er meteen een stuk beter uit. Maar hét grote voordeel tegenover het origineel is uiteraard de prijs. Deze is tot gemiddeld 30% lager. En dat voelt u meteen bij de aankoop van winkelinrichting. Immers is de kost van winkelrekken een van de belangrijke factoren binnen uw budgettering. Het is dan ook eenvoudig om een aanzienlijk bedrag te besparen, terwijl u niets inboet op kwaliteit.

DATEC is in de eerste plaats producent van Tegometall-compatibele rekken, in het bijzonder de hardlopers als stijlen, voeten, rugpanelen, legborden en dergelijke meer. Indien u echter een aanvraag heeft mbt een aanzienlijke hoeveelheid maatwerk, stuur ons gerust uw prijsvraag. We kijken of we u aan ‘DATEC’ tarieven kunnen leveren. Zo heeft een klant in bevestigingsmaterialen uit Melle een besparing gemaakt van 15% op zijn bestelling van 12 pallets. Goed voor EasyRack, maar natuurlijk ook goed voor de klant !


datec winkelrekken by easyrack 1 datec winkelrekken by easyrack 2 datec winkelrekken by easyrack 3 

Tweedehands rekken
Vraag naar onze voorraad tweedehands rekken! Bel ons: 09 377 05 00