Testimonials


Amazone, lingerie & badmode voor het ganse gezin

Sedert 1985 heb ik een winkel in lingerie, corsetterie en badmode. Vorig jaar besloten we een totale renovatie door te voeren. We gingen op zoek naar leveranciers die ons een totaaloplossing konden bieden wat winkelrekken en stockage betreft. Rekken met een knappe uitstraling, stevig en onderhoudsvriendelijk en liefst betaalbaar.

Dit leek een haast onmogelijk opdracht tot ik bij Easyrack terecht kwam. Niek kwam alles opmeten en luisterde naar onze wensen. Hij kwam enkele dagen later terug met een voorstel en enkele knappe suggesties van te gebruiken inrichting. Rekken en afmetingen waar we niet meteen aan hadden gedacht.

Easyrack kon snel leveren en verzorgde ook de montage. Ze betekenen voortaan een echte meerwaarde aan ons winkelconcept!

Karla Houtman (zaakvoerder)
www.amazonebvba.be


Eurotuin, waar ideeën bloeienboeket van eurotuin

Met onze nieuwe vestiging in Ophasselt hebben we Easyrack flink getest. We kenden hun zaakvoerder Niek al vanuit zijn voorgaande loopbaan als winkel- en magazijninrichter. Maar nu hij met EasyRack louter winkelinrichting zou leveren, hebben we hun offertes terug aan de markt getoetst. En dat beviel ons.

Niet alleen waren ze goedkoper, we konden tevens terugvallen op hun uitstekende service. Naast de hoofdlevering op 2 weken vroegen we regelmatig aanleveringen op 24u, speciale maten van datastrips, zware uitvoeringen, montagebegeleiding, signing in de winkel met grote foto’s en klantengeleiding, …

Tja, bij een opening komt best wel wat kijken. Maar met een partner als EasyRack voor uw winkelinrichting heeft alvast één zorg minder.

Antony De Pauw (bedrijfsleider)
www.eurotuin.be


Dranken Geers, de streekbierenspecialist
dranken geers flesjes
In ons bierparadijs van 700m² kan elke bierliefhebber zijn hartje ophalen. U kan er terecht voor Streekbieren, biercadeaus, waters, frisdranken, wijnen en sterke dranken. Ons assortiment wordt elke maand verder uitgebreid, en daar moeten we uiteraard ook de winkelinrichting aan aanpassen.

EasyRack leverde hier halfzware rekken met 1 niveau voor de presentatieflessen. Onderaan stapelen we verschillende bakken op elkaar, wat het aanvullen tot een minimum beperkt.

Daarnaast hebben we ook een DATEC winkelrek aangekocht voor de presentatie van de biermanden en cadeaus, afgewerkt met een melamineplaat in beuk bovenaan. Zo paste die perfect bij onze bestaande winkelinrichting. Een klein detail misschien, maar het maakt een wereld van verschil.

Bert Geers (5e generatie streekbierenspecialist)
www.drankengeers.be   Laroy Duvo
laroy_duvo_hondjes
Laroy Duvo is bij het bredere publiek vooral bekend als verdeler van Eukanuba, Iams en Cédé.

We tellen ruim 80 medewerkers en verdelen onze goederen voornamelijk via de vele tuincentra in België.

Zo moet er wel elke week een paar bestellingen winkelrekken geleverd worden op verschillende adressen. EasyRack is onze partner hiervoor.

De leveringen zijn stipt en volgens afspraak. Zoals het zou moeten dus.

Samuel Theys (Merchandising)
www.laroyduvo.be


Heyerick, alles voor werf en werkheyerick broeken

“Heyerick” is een echt familiebedrijf uit het Gentse. Mijn vrouw en ik, onze kinderen en schoonkinderen en vaste medewerkers geven dagelijks professioneel advies aan stielmannen uit de hele bouwsector.

Nu de winkelinbreidingen in Deurle hun maximum hadden bereikt, hebben we een nieuw magazijn te Ekeaangekocht. Naast de stock is er ook een verkoopsruimte voorzien, die door EasyRack is ingericht.

Erg mooi vonden we de nieuwe kleur (alu-grijs RAL9006 nvdr), die de uitgestalde producten precies op een hoger niveau etaleren. En qua kwaliteit… TOP! 

Herman Heyerick (zaakvoerder)
www.heyerick.be

Tweedehands rekken
Vraag naar onze voorraad tweedehands rekken! Bel ons: 09 377 05 00