EasyRack, partner van ontwerp tot montage


ONTWERP winkelinrichting voorbeeldplan

EasyRack heeft ruime ervaring in het inrichten van Tuincentra en Doe-Het-Zelf zaken. Samen met uw kennis over uw producten, kunnen we een voorstel maken voor uw nieuwe winkelinrichting. U ontvangt gratis een layout. Na uw goedkeuring maken we de bijhorende offerte, vrijblijvend uiteraard.
Contacteer ons voor meer info...


TIP : U kan echter een stap verder gaan, en uw winkel (her)opbouwen met het oog op hogere omzet en marge. Na doorlichting van uw productgamma, wordt een routing door de winkel bepaald. Winkelrekken worden langs deze routing opgesteld, waarna ze verkoopsgericht worden ingevuld met uw producten. Zo wordt elke klant onbewust langs een welbepaald traject geleid, waar producten met een hogere marge de beste visibiliteit krijgen. Een verkennend gesprek met ED DE KNEGT, professioneel winkelinrichter, is gratis.

"Inrichting en beleving" ism ED DE KNEGT (bron: DIVEBO vakblad juli-augustus 2012)

"Met klantenteveredenheid valt nog veel te winnen" ism ED DE KNEGT (bron: CollectionZ_Dier2012 ©TPK Media Partners)

Contacteer ons voor meer info...

 

VERKOOP

Bij EasyRack kan u in de eerste plaats terecht voor online aankoop van uw winkelinrichting. Maar evengoed kan u ons contacteren voor een woordje uitleg, of een offerte op maat. En komen we er aan de telefoon niet uit, dan komen we langs om u persoonlijk bij te staan bij de inrichting van uw winkel. Gratis, en altijd vrijblijvend.
Contacteer ons voor meer info...
 

TRANSPORT

Aankopen vanaf € 2,250 zijn worden steeds bij u kosteloos aangeleverd. Voor kleinere aankopen wordt €55/ palletplaats gerekend, €77.50 buitenmaat,€ 110 lengtes groter dan 2m, en €35 per pakketlevering tot 28kg. Afhalen in ons magazijn (EasyRack magazijn, Drieselstraat 150 Magzijn C, 9041 Oostakker) is uiteraard ook mogelijk.
Contacteer ons voor meer info...MONTAGE winkelinrichtingdatec rek gedemonteerd

Montage van onze winkelrekken is gegarandeerd eenvoudig. Handleidingen hiervan zijn te downloaden via onderstaande links. Zij helpen u stap voor stap, en beschrijven de belangrijke aandachtspunten. Voorzie steeds 2 man, 4 handen monteren immers makkelijker dan 2.

PDF DOWNLOAD
montagehandleiding DATEC rekken

Niet iedereen heeft echter tijd of de mogelijkheid om de montage zelf uit te voeren. Daarom biedt EasyRack u een shortlist van montagefirma’s, waar u zeker van bent van correcte uitvoering en service. Bovendien heeft EasyRack voor u een vaste montageprijs onderhandeld, zo komt u ook financieel nooit voor verassingen te staan.

Geprefereerde montagefirma voor BeNeLux : Winkelinterieurbouw

-    Montage :  € 48/gepresteerd uur
-    Reisonkosten :  chauffeur aan € 0.80/km
afstanden worden berekend adhv Google Maps Routeplanner
Contacteer ons voor meer info...


Tweedehands rekken
Vraag naar onze voorraad tweedehands rekken! Bel ons: 09 377 05 00